Με αξιοπιστία και με ειλικρίνεια μπορούμε να πουλήσουμε γρήγορα το αυτοκίνητό σας γιατί οι αγοραστές μας νιώθουν ασφαλείς και σίγουροι ότι αγοράζουν ένα μεταχειρισμένο όχημα που ξέρουν το ιστορικό του και το πληρώνουν στη σωστή τιμή.

Δυνατότητα άμεσης αγοράς-πληρωμής του αυτοκινήτου σας από την εταιρεία μας, με απαραίτητη προϋπόθεση τον Τεχνικό Έλεγχο του οχήματος από τις Αντιπροσωπείες-Συνεργεία που συνεργάζονται μαζί μας.

  • Αναλαμβάνουμε την διαμόρφωση της αγγελίας σου (στο δικό μας site, αλλά και στα μεγαλύτερα site πώλησης στην Ελλάδα). Διενεργούμε Γραπτό Τεχνικό Έλεγχο, ώστε και ο αγοραστής να αισθάνεται ασφαλής.
  • Διαμορφώνουμε την τιμή πώλησης μαζί, αλλά και με βάση τις τρέχουσες τιμές της αγοράς μεταχειρισμένων οχημάτων και τις ιδιαιτερότητες του οχήματός σας
    Με την σωστή τιμή πώλησης και με τη σιγουριά ότι ο αγοραστής θα έχει ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο, μπορούμε να πουλήσουμε γρηγορότερα το αυτοκίνητό σας.
  • Μπορείτε να οδηγείτε το όχημά σας, κλείνοντας ραντεβού συγκεκριμένες μέρες για να το δουν οι αγοραστές.
  • Αναλαμβάνουμε τις διαδικασίες μεταβίβασης του οχήματός σας, όταν έχουμε ελέγξει την αξιοπιστία του αγοραστή και την διαδικασία πληρωμής.
  • Μικρό κόστος της μεσολάβησης

Ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις το αυτοκίνητο σου με εμάς;

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και σύντομα κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.